tiistai 24. toukokuuta 2016

Sateinen päivä ja ei niin sateinen päivä

22.5
Neljän hengen ryhmä ja sataa kaatamalla. Vaellus sujuu hyvin, mutta kaikkien kädet ovat retken jälkeen niin kohmeessa, että ei meinaa pinsettiotekkaan onnistua. Joudun auttamaan kypärien solkien kanssa. Oli virhe jättää haalarit talliin.
Neljän vaelluksella olen kokemuksesta viisaampi ja vedämme kaikki kolme haalarit ylle. On mukava ratsasta, kun ei ole kylmä. Ryhmän kanssa sujuu myös sen verran mukavasti, että päätän tehdä pitkän lenkin. Saksalaisista toinen on kokeneempi ja hänen miehensä näyttää olevan luonnonlahjakkuus; Lalli kulkee todella nätisti. Ratsastamme kahden eri merenrantavaelluksen yhdistelmän. Etenemme hyvää tahtia ja palaamme puolentoistatunnin päästä tallille iloisina ja onneksi tällä kertaa kuivina.

23.5.
Aamuruoat, siivoukset, iltaruoat.. Rutiinilla sujuu :)
Vien pari ranskalaista vaellukselle ja siivoan muoviroskia pellolta mönkijällä. Illalla käyn ratsastamassa Theysirillä. Se on aluksi hieman vastahakoinen, mutta jätän protestit omaan arvoonsa. Käymme rannassa ja laukkailemme. (Theysir:Täähän olikin ihan kivaa!)
Käväisen myös virkistymässä Husavikin vuorella. Ilma on ihanan raikasta ja kaikki alhaalla näyttää kovin pieneltä. Tekee hyvää nähdä asiat välillä vähän eri perspektiivistä.


Husavik



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti