torstai 19. toukokuuta 2016

Palautetta

19.5
Onpa ihanaa saada positiivista palautetta. Ja ihan kiva on saada tippiäkin.

Kello kymmeneltä saapuu kolme turistia, ja laitan Lallin, Oskin, Freyan ja Visan valmiiksi. Toisen pariskunnan mies meinaa jänistää, joten en ota viidettä hevosta. Hän kerää rohkeutensa ja päättääkin tulla mukaan. Haen Salmonin. Mies nousee Lallin selkään ja ottaa niin tiukat ohjat, että Lalli nousee pystyyn. Tilanne rauhoittuu, mutta yksi turisteista säikähtää, eikä haluakaan lähteä mukaan. Pistän Salmonin takaisin laitumelle. Pääsemme lähtemään.
Rannalla päätän kulkea lähempänä aaltoja ja kiertää pidemmän rantapätkän. Ylittäessämme puroa, Osk päättää, ettei se halua ylittää puroa tästä kohtaa. Tölttäilen aiemmalle ylityskohdalle, yitän puron ja saan Oskin seuraamaan Visaa toiselle puolelle puroa. Jatkamme taas matkaa, otamme kukkulalla muutaman kuvan ja tölttäilemme pitkät pätkät takaisin tallille,

Tallilla minua odottaa nelihenkinen lapsiperhe toivoen puolentunnin kävelytystä. Päästän hevoset laitumelle ja vaihdan virkeät tilalle. Tallilla odottaa pariskunta, jotka varaavat vaelluksen kello kahdeksi. Ehdin laittaa hevoset pihalle, siivota hieman tallia ja syödä, ennenkuin paikalle saapuu yhteensä neljä turistia; kaksi kokenempaa pariskuntaa Saksasta ja Yhdysvalloista. Kaikki sujuu loistavasti, ja kaikilla pysyy hevonen hallinnassa; kukaan ei ohita tai etuile. Tölttäilemme ja keskustelemme, valokuvaamme ja ihailemme maisemia sekä tietysti nautimme hevosista. Saan paljon kiitoksia, ylävitoset ja anteliaan tipin.

Siivoan tallin loppuun ja vien sitten päivän tuoton Bjarnille. Hän kertoo, että asiakkaat olivat lähettäneet erittäin tyytyväistä palautetta vaelluksesta ja mahtavasta oppaasta. Jippii!


1 kommentti:

  1. Hyvää palautetta on aina mukava saada, se kannustaa. Kaikesta päättäen pärjäät hyvin sekä hevosten että asiakkaiden kanssa. Hienoa!

    VastaaPoista