sunnuntai 29. toukokuuta 2016

Retkipäivä 2.

28.5
Aamulla ruokin hevoset ja ehdin tehdä vähän siivoushommia ennenkuin ajamme hevosten luo Myvatniin. Hyppäämme selkään ja jatkamme matkaa. Ratsastan aikamoisen innokkaalla Skarpurilla, joka aluksi tuntuu aika isokokoiselta "mieshevoselta". Totun kuitenkin melko nopeasti sen liikkeisiin, ja sitä on myös helppo ratsastaa yksikätisesti.
Tölttäämme pätkän asfaltilla, ja seitsemän hevosen kavioista tulee huumaava meteli.
Pidämme pienen tauon lammasfarmilla, ja kaikkialla laitumilla määkii vauvalampaita. Can't handle the cuteness. Ratsastamme suurimman osan matkasta vuorella ja ihailemme maisemia. Pari kertaa ylitämme joen.
Iltapäivällä saavumme takaisin tallille väsyneinä ja paikat hieman kipeinä, mutta onnellisina. Käyn pikaisesti syömässä ja lähdemme sitten toisen työntekijän kanssa seitsemän islantilaisen miehen kanssa lyhyelle vaellukselle. Ratsastan viimeisenä nuoren Ausin kanssa. Kaikki sujuu hyvin ja Auskin rentoutuu. Saavumme talliin ja siivoan vielä tallin ja ruokin hevoset. Saan kutsun syömään grilliherkkuja. Ulkona on kesäinen sää ja nautiskelemme yhdessä ruoasta ja auringosta. Ohessa Kajan kuvaama video vaelluksestamme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti